Woning Verkopen

Hoe krijg je het meeste uit je woning tijdens de verkoop? Een belangrijke vraag, helemaal met de huidige prijzen en schaarste. Wij vertellen je meer!

Je woning verkopen is een belangrijke levensgebeurtenis, die er emotioneel maar zeker ook financieel flink in kan hakken. Daarom is het zaak om de verkoop van je huis goed doordacht aan te pakken, bijvoorbeeld door te kiezen voor de diensten van een expert wanneer je jouw huis wilt verkopen, bijvoorbeeld door Bagro Vastgoed.

Je hebt dan de garantie dat je qua verkoopprijs het onderste uit de kan kunt halen. Naast gebruikmaken van de diensten om je huis te verkopen door Bagro Vastgoed, zijn er nog andere aspecten om op te letten voor een mooie opbrengst van je huis! Lees snel door en ontdek hoe jij het meeste uit de verkoop van je woning kunt halen!

Opgeruimde woonkamer

Zorg voor een schoon, fris en opgeruimd interieur

Wil je je huis op korte termijn voor een mooi geldbedrag van de hand kunnen doen? Dan kun je naast een ervaren vastgoedmakelaar contacteren zelf ook nog het een en ander doen om dit te bewerkstelligen. De taxatie van je woning is daarnaast een goede indicatie voor de verkoopprijs.

Knap in elk geval jouw woning op waar dat kan, als deze verouderd of vies is. Een lik goede verf op de muren en het plafond aanbrengen kan wonderen doen. Verder moet je natuurlijk je huis goed ontstoffen en de boel grondig stofzuigen wanneer er een bezichtiging komt.

Door rondslingerende spulletjes op te bergen en je meubilair te herschikken, kun je visueel ook veel bereiken. Een opgeruimd en strak ingericht huis ziet er namelijk een stuk ruimer en groter uit!

Camera op een statief

Een professionele fotoshoot of een fraaie 3D-film kan wonderen doen

Hoe je jouw te verkopen woning (of de kantoorvestiging van je bedrijf) online of in gedrukte media promoot, is zeker ook beslissend om het meeste uit de verkoop te halen. Wees daarom slim en laat een professionele fotograaf of makelaar met ervaring jouw woning fotograferen.

Deze experts hebben inzicht in hoe en vanuit welke hoeken, woningen visueel het beste tot hun recht komen. Wil je het nog tactischer en beter aanpakken? Dan kun je ook besluiten om een driedimensionale film van je interieur te laten maken.

Potentiële kopers vinden dit soort materiaal vaak erg aantrekkelijk, omdat dit een meer dan helder beeld geeft van hoe jouw woning of pand eruit ziet. Dus aarzel niet en laat die fotosessie of film maken. Jouw makelaar kan dit materiaal via internet voor jou promoten!

Heb je al een huis gekocht? Bekijk dan eens artikel met handige verhuistips. Zo kan je stap voor stap jouw verhuizing in goede banen leiden!