Mijn huis, tuin en leven mooier maken met een echt ‘doe het zelf’ instelling. Wij van hobbyprojecten.nl houden van een goed project om lekker onze tanden in te zetten. Het liefste met een mooi resultaat die ook nog eens een praktische oplossing biedt.

Welkom op de blog waarin de beste en leukste ideeën worden verzameld die online beschikbaar zijn en die we met jou als mede enthousiasteling willen delen.

Voel je je geïnspireerd door wat je op deze website hebt gelezen? deel gerust een van de artikelen of leuke projecten. Je mag de afbeeldingen gebruiken mits onder vermelding van de bron: hobbyprojecten.nl

Schrijven voor hobbyprojecten.nl?

Ben jij net zo gek van ‘doe het zelf’ projecten voor in en rond je huis? dan nodigen we jou uit om leuke ideeën en ervaringen met ons en onze bezoekers te delen! Wij zijn altijd op zoek naar handige tips, (woon)inspiratie en ervaringen voor de makers.

Wat moet je doen?

Eenvoudig, stuur je artikel naar ons op inclusief foto’s en video’s. Let op, de onderwerpen moeten wel passen op deze blog en bijbehorende categorieën zoals wonen, huis, tuin, klussen, doe-het-zelf projecten etc. De content moet eigen ervaringen bevatten en samen kijken we naar een passende publicatiedatum. We zullen altijd een nette vermelding naar de auteur en eventuele websitelinks vermelden.

Contact

Wil je in contact komen met hobbyprojecten.nl om een gastartikel te schrijven, een samenwerking aan te gaan of misschien jouw product of dienst te promoten? neem dan contact op met onderstaande e-mail adres en we laten snel van ons horen.

info@hobbyprojecten.nl

U kunt tevens een vermelding krijgen op de pagina met online partners van Hobbyprojecten.nl. Hierbij zullen we de aard van uw product of dienst beschrijven.