Kun je geen leuke babyspullen vinden? Dan maak je ze toch zelf?

De zoektocht naar leuke babyspulletjes is niet altijd even makkelijk. Het aanbod mag dan misschien groot zijn,  die unieke rammelaar of die prachtige handgemaakte mobiel, die kun je niet vinden…. Althans, je vindt ze misschien wel. Maar die prijs…… daar wordt je absoluut niet blij van. Als doe-het-zelver beginnen op dit soort momenten je handen te kriebelen.

En precies dát was de reden dat vriendinnen Elsemieke en Ninke besloten te gaan ondernemen. Een paar brainstormsessies verder, was het dan zover: het eerste idee voor Ollieszaken was geboren. 

Het motto: “Leuke en unieke babyspullen maken voor een betaalbare prijs.” Een leuke hobby, waar ze ook nog een beetje geld mee hopen te verdienen.

Ze verkochten de eerste items aan vrienden en vrienden van vrienden. Lange tijd riepen ze tegen elkaar ‘hier moeten we een serieuze zaak van maken’. En dus op 30 april 2020 schreven ze zich officieel in bij de KvK. Spannend maar ontzettend leuk om Ollieszaken met z’n tweeën te doen!

Maar voor welke producten moet je dan écht bij Ollieszaken zijn?

De vriendinnen maken inmiddels meer dan 15 verschillende type producten zoals gehaakte rammelaars, prachtige (vilten) mobielen, schattige knuffeltjes en súper leuke babybroekjes en mutsjes.

Het assortiment met handgemaakte artikelen is inmiddels uitgebreid met spenen van bibs en handige babyspullen van het merk Meyco. De dames hopen in de toekomst het assortiment nog uit te breiden maar blijven het meest trots op hun paradepaardjes: de rammelaars en mobielen.

Op zoek naar meer baby- of kind gerelateerde tips? Bekijk eens ons artikel over kindvriendelijke vloeren!

Handgemaakte rammelaars

De gehaakte rammelaars van Ollieszaken zijn met heel veel liefde handgemaakt. Ze bevatten een zacht rammelend geluid als je baby hem heen en weer beweegt. Hij is gemaakt van 100% wol, en gevuld met zacht polyester. De ogen zijn gemaakt van plastic en speciaal ontworpen zodat ze veilig in de rammelaar blijven zitten.

Doordat de rammelaar met veel liefde met de hand gemaakt is, zal de baby deze liefde ook voelen wanneer er mee gespeeld wordt. De rammelaars zijn er in verschillende vormen en maten:  bijvoorbeeld een rammelaar in de vorm van een beer en een in de vorm van een konijn! Prachtige – unieke – rammelaars die met de handgemaakt zijn.

Handgemaakte mobielen

De mobiele van ollieszaken zijn prachtige, vrolijke kleurrijke accessoires voor boven de box, boven het ledikant of in de kinderkamer. Ze bestaat uit meerdere materialen en kleuren om de zintuigen van baby’s zo goed mogelijk te stimuleren.

De vormen zijn vaak makkelijk te herkennen voor de baby en omdat hij zachtjes rond kan draaien is er altijd iets om naar te kijken. Ga je zelfs de onderdelen en kleuren benoemen, dan zal je baby dit ook sneller herkennen.

Ook alle mobielen worden door Elsemieke en Ninke handgemaakt. Zo zijn de klanten er zeker van dat de producten uniek zijn. Hebben de klanten zelf wensen of ideeën voor een mobiel, dan kunnen ze dit in overleg ook maken.

Bestel dus nu jouw unieke babyspullen bij Ollieszaken.nl

Ook op zoek naar unieke babyspullen zonder dat je daar teveel voor betaald? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Ollieszaken.nl! Je zult verbaasd zijn over de prachtige producten die de onderneemsters hebben weten te creeëren.