De Nederlandse Kluis

Je kunt je eigen woning op vele manieren beveiligen, er zijn verschillende inbraakpreventiemiddelen op de markt die individueel je huis een stukje veiliger maken. Denk hierbij aan veiligheidssloten, dievenklauwen en bijzetsloten. Echter, kun je je eigen huis lang niet helemaal ‘inbreker proof’ maken, zelfs niet met een inbraakalarm. De beste manier om je meest waardevolle spullen veilig te stellen is door deze te stallen bij De Nederlandse Kluis. Een kluisje huren bij De Nederlandse Kluis is daarentegen ook nog eens voordeliger dan het installeren van inbraakalarm die meldingen maakt naar een alarmcentrale bijvoorbeeld. Met meer als 35 locaties heeft De Nederlandse Kluis dus altijd een vestiging bij u in de buurt.

Woninginbraken tijdens coronacrisis

Het aantal woninginbraken is tijdens de coronacrisis fors gedaalt, tijdens de eerste lockdownperiode over de maanden maart tot juli maarliefst met 37% lager dan in dezelfde periode in 2019. Eind april lag dit percentage zelfs op 60% lager in vergelijking met een jaar eerder vermeldt Parool.nl. Dit als resultaat dat Nederlanders massaal thuis gingen werken in de eerste coronagolf. Naarmate de coronamaatregelen werden versoepeld, was er ook weer een toename zichtbaar in het aantal inbraken. Eind juli was de daling slechts 11 procent in vergelijking met 2019. Met deze kennis kun je ervan uitgaan dat in de toekomst, na de corona pandemie, het aantal woninginbraken weer zal toenemen. Zorg dus dat je hierop voorbereidt bent en laat geen waardevolle spullen in je huis liggen.

Locaties in Nederland

Vroeger kon je bij de meeste bekende Nederlandse banken een kluis huren om je waardevolle spullen op te bergen. Tegenwoorden hebben deze banken zelf geen kluis meer. De Nederlandse Kluis daarentegen heeft zwaar beveiligde kluizen over het hele land. Met meer als 35 locaties en de kennis en ervaring sinds 1825. Iedere locatie is voorzien van één meter dikke stalen muren met sluizen waaromheen ook nog eens muren van 1 meter dik staan. Wilt u dus uw waardevolle spullen goed opbergen maar toch in de buurt hebben liggen? Bekijk dan de dichtstbijzijnde locatie bij u in de buurt.

Nederlandse Kluis Rotterdam

In Rotterdam heeft De Nederlandse Kluis een vestiging die je kunt bezoeken alvorens je klant wordt. Woon je verder uit de buurt van Rotterdam? Dan kun je ook uitwijken naar twee andere vestigingen namelijk, Delft en Maasdijk.

De Nederlandse Kluis Amsterdam

Woont u in onze mooie hoofdstad en wilt u uw kostbaarheden veilig opbergen? Dan kunt u kiezen voor de vestiging Amsterdam. Deze is vijf dagen per week geopend en heeft parkeergelegenheid in de buurt. Ook met het openbaar vervoer is deze kluis goed bereikbaar.

Kluis varianten en kosten

Voor het huren van een beveiligde kluis heeft De Nederlandse Kluis een aantal standaard varianten. Bij het gebruik van een kluis is uw inhoudt automatisch verzekerd tot een bepaald bedrag. In onderstaand overzicht benoemen we de varianten, afmetingen en kosten voor het huren per maand.

Variant Notariskluis

Dit is een platte kluis die bij uitstek geschikt voor belangrijke documenten en de voordeligste variant.

Afmetingen: 23,5 x 34,5 x 3,5cm
Verzekerd bedrag: € 10.000,-
Kosten per maand: € 9,95

Kluis type A

Deze kluis is een maatje groter dan de notariskluis en is verzekerd voor een aanzienlijk hoger bedrag. Deze kluis is geschikt voor onder andere sieraden en waardepapieren.

Afmetingen: 25 x 35 x 4cm
Verzekerd bedrag: € 45.000,-
Kosten per maand: € 15,95

Kluis type B

Dit is de meest gangbare kluisvariant door de dikte van deze kluis is deze geschikt voor edelmetalen en zelfs harde schijven.

Afmetingen: 24 x 34 x 6cm
Verzekerd bedrag: € 45.000,-
Kosten per maand: € 23,95

Kluis type C

Deze kluis is fors groter en heeft ruim een dubbele inhoud van variant B.

Afmetingen: 23 x 35 x 14cm
Verzekerd bedrag: € 45.000,-
Kosten per maand: € 32,95

Kluis type D

Deze relatief diepe kluis biedt de mogelijkheid om kostbare verzamelen op te bergen.

Afmetingen: 23 x 35 x 29,5cm
Verzekerd bedrag: € 45.000,-
Kosten per maand: € 45,95

Kluis type E

De grootste variant die u kunt huren bij De Nederlandse Kluis is variant E. Deze is geschikt voor kunst en schilderijen.

Afmetingen: 30 x 57 x 30cm
Verzekerd bedrag: € 45.000,-
Kosten per maand: € 100,95

Openingstijden

De openingstijden van De Nederlandse Kluis kan per vestiging afwijken. In het algemeen zijn alle locaties vijf dagen per week geopend vanaf 10:00 uur. Raadpleeg de actuele openingstijden op de website alvorens u deze gaat bezoeken.